Frontline Commando

Frontline Commando Android 3.0.3

Op oorlogspad in indrukwekkend schietspel

VOOR

  • Mooie graphics

TEGEN

  • Repetitieve levels

Excellent
9

Frontline Commando is een 'on-rails shooter', wat inhoudt dat je in een gesloten omgeving je schietkunsten vertoont. In Frontline Commando is het decor een door oorlog verscheurd gebied, waar jij stromen van booswichten te lijf gaat met diverse zware guns.

Ontwikkelaar Glu maakt mooie spellen, die je compleet gratis speelt (althans voor zover mogelijk met goedkopere wapens; later heb je veel geld nodig voor zwaar geschut). Frontline Commando is net als Contract Killer en Contract Killer: Zombies een spel waarbij je in een begrensde omgeving schiet op onverlaten die het scherm binnenlopen. Bij Contract Killer waren het gangsters en drugsbazen, bij de zombie-versie uiteraard zombies en deze keer zijn het huurlingen en soldaten.

Je bestuurt Frontline Commando met de vingers op het scherm. Onderin het scherm is een knop voor het inzoomen, zodat je accurater schiet. Om het werk goed te kunnen doen krijg je al snel een tweetal wapens aangereikt, maar je kan al snel een sluipschuttersgeweer aanschaffen voor het échte werk. Elke missie in Frontline Commando offreert een paar schuilplekken, een opslag voor munitie en natuurlijk veel boeven die op je afstormen. Zijn de kogels op dan ren je naar de 'Ammo box' voor het bijvullen van magazijnen.

Frontline Commando biedt leuk tijdsverdrijf met prachtige graphics. Het spel vereist goed richtwerk, maar het bewegen van een vizier met je vingers werkt prima. Daarnaast is het schuilsysteem goed uitgewerkt, met pijlen op het scherm die aangeven waar je naar toe kan bewegen. Het spel is gratis en goed speelbaar zonder hiervoor een cent uit te geven. Ben je dol op shooters, dan is Frontline Commando een directe aanrader.

Meeste downloads Actiespellen voor android

Meer
Frontline Commando

Download

Frontline Commando Android 3.0.3

Beoordelingen about Frontline Commando